Hozzávalók: 0,5 liter bodzalé, 1 liter tej, 2 citrom leve, 10 dkg cukor, őrölt fahéj
Összeturmixoljuk a fenti hozzávalókat (citromlé és fahéj ízlés szerint), és hűtőszekrényben lehűtjük. Tálaláskor tejszínhabot is tehetünk a tetejére.
Kapcsolódó bejegyzések
- Kornis tárnics A Kornis tárnics népies neve:
Genciángyökér, tárnics gyökér.
A Kornis tárnics leírása
A tárnicsfélék családjába (Gentianaceae) tartozik. Közép-, Dél-Európa és Ázsia magas hegyeiben őshonos, évelő növény. Hazánkban termesztett. […]
- Kiemelt partnereink
Természetes vitaminok webáruháza
Vitaminok lexikon - Vitaminok A-Z
Vitamin Webáruház
Koleszterin beállítás
Bios Life Slim - Fogyókúra könnyedén
Vitamin házhoz szállítás
Vitaminboltok.hu
Forever, Amway, Nu Skin, […]
- Borbolyás rizs Ízletes és nem szokványos ízű rizst készíthetünk, ha főzéskor teszünk hozzá 5-10dkg borbolyát. Húsokhoz kiváló köret.
- Dohány, közönséges (MÉRGEZŐ NÖVÉNY!) A Dohány, közönséges népies neve:
tabak, tubák
A Dohány, közönséges leírása
A dohány egy nemzetsége érdekes módon a burgonyafélékhez tartozik. Erősen szőrözött növény, levele tojásdad-lándzsás alakú, igen nagy, alul a szárral együtt […]
- Borágós vaj A borágó zsenge levelét vágjuk apróra, és keverjük bele fűszervajba. Finom ízt kölcsönöz neki.