Bodzaturmix (alkoholmentes)

Hozzávalók: 0,5 liter bodzalé, 1 liter tej, 2 citrom leve, 10 dkg cukor, őrölt fahéj

Összeturmixoljuk a fenti hozzávalókat (citromlé és fahéj ízlés szerint), és hűtőszekrényben lehűtjük. Tálaláskor tejszínhabot is tehetünk a tetejére.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Kornis tárnics A Kornis tárnics népies neve: Genciángyökér, tárnics gyökér. A Kornis tárnics leírása A tárnicsfélék családjába (Gentianaceae) tartozik. Közép-, Dél-Európa és Ázsia magas hegyeiben őshonos, évelő növény. Hazánkban termesztett. […]
  • Kiemelt partnereink Természetes vitaminok webáruháza Vitaminok lexikon - Vitaminok A-Z Vitamin Webáruház Koleszterin beállítás Bios Life Slim - Fogyókúra könnyedén Vitamin házhoz szállítás Vitaminboltok.hu Forever, Amway, Nu Skin, […]
  • Borbolyás rizs Ízletes és nem szokványos ízű rizst készíthetünk, ha főzéskor teszünk hozzá 5-10dkg borbolyát. Húsokhoz kiváló köret.
  • Dohány, közönséges (MÉRGEZŐ NÖVÉNY!) A Dohány, közönséges népies neve: tabak, tubák A Dohány, közönséges leírása A dohány egy nemzetsége érdekes módon a burgonyafélékhez tartozik. Erősen szőrözött növény, levele tojásdad-lándzsás alakú, igen nagy, alul a szárral együtt […]
  • Borágós vaj A borágó zsenge levelét vágjuk apróra, és keverjük bele fűszervajba. Finom ízt kölcsönöz neki.